Pracujeme na vylepšení e-shopu.

Výhody spolupráce

Dobrý den.


Jmenuji se Pavlína Štollová a jsem obchodní zástupkyně firmy Expa-nails pro zlínský region od roku 2007. V tomto oboru pracuji již od roku 2002. Zákaznice navštěvuji pravidelně dle závozů. Krom toho provozující e-shop Happynails. Ráda bych vám nabídla spolupráci.

 

  • Kvalitní a široký sortiment nehtových gelů, gel laků, štětců, tipů, přístrojů a dalších pomůcek pro modeláž nehtů. Naše produkty jsou testovány a certifikovány podle evropských norem a splňují vysoké požadavky na bezpečnost a trvanlivost.

  • Atraktivní ceny pro naše stálé zákazníky dle „Výhradní smlouvy.“ U nás si můžete vybrat z různých cenových kategorií podle vašich potřeb a možností.

  • Rychlé a spolehlivé dodání zboží. Objednávky přijímáme online na e-shopu Happy nails či telefonicky +420 775724703 nebo e-mailem: info@happynails.cz. Zboží vám doručíme, co nejdříve od potvrzení objednávky prostřednictvím Zásilkovny nebo osobně dle závozů.

  • Odborné poradenství a podpora. Pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete poradit s výběrem produktů včetně technické podpory našich přístrojů rádi poradíme.

  • Školení a  workshopy. Chcete se zdokonalit ve svém oboru a naučit se nové techniky a trendy v nehtovém designu? Pořádáme pravidelně ve spolupráci s profesionálními lektory a instruktory. Naše školení jsou určena pro začátečníky i pokročilé a jsou zaměřena na různé oblasti nehtové modeláže. Pokud budete mít zájem o spolupráci ráda bych si s vámi domluvila osobní schůzku.

    Kontakt +420 775724703
    e-mail: info@happynails.cz

    Přeji vám hezký den.
    S pozdravem Pavlína Štollová