Pracujeme na vylepšení e-shopu.

Péče o nehty

Péče o nehty je důležitou součástí osobní hygieny a krásy. Nehty jsou jednou z prvních věcí, které si lidé všímají na druhých a které odrážejí jejich zdravotní stav, životní styl a osobnost. V této eseji se budu zabývat významem péče o nehty pro sebevědomí a zdraví. Budu tvrdit, že pravidelná a kvalitní péče o nehty přináší řadu psychických i fyzických výhod, jako je zvýšení sebedůvěry, pohody, atraktivity, prevence infekcí a podpory růstu nehtů.


Sebevědomí je pocit hodnoty, důležitosti a spokojenosti se sebou samým.


Lidé s vysokým sebevědomím si více věří, jsou odvážnější, šťastnější a úspěšnější. Péče o nehty může pomoci zlepšit tím, že posiluje pocit péče o sebe, zvyšuje estetickou hodnotu rukou a umožňuje vyjádřit osobní styl.

Péče o sebe znamená věnovat čas a pozornost svým potřebám, touhám a pohodě. Tělo je naším chrámem a nástrojem pro život. Když si čistíme, pilujeme, lakujeme nebo zdobíme nehty, projevujeme si lásku a respekt. Tím také zlepšujeme náladu, snižujeme stres a uvolňujeme napětí. Ruce jsou jednou z nejviditelnějších částí těla, které používáme ke komunikaci, práci, doteku a gestikulaci. Zdravé, čisté a krásné nehty dodávají rukám půvab, eleganci a šarm. Naopak, neupravené, špinavé nehty působí nevábně, nehygienicky a neprofesionálně.

Osobní styl je způsob, jakým se prezentujeme světu prostřednictvím našeho vzhledu, oblečení, doplňků a chování. Osobní styl je projevem naší identity, osobnosti, nálad a vkusu. Můžeme si vybrat z různých délek, tvarů, barev, vzorů, zdobení a technik. Můžeme si také hrát s různými styly podle příležitosti, ročního období nebo nálady. Péče o nehty nám dává možnost být kreativní, originální a jedineční.


Péče o nehty pro zdraví

Další výhodou péče o nehty je zlepšení zdraví. Zdraví je stav fyzického, psychického a sociálního blahobytu.


Z našich produktů doporučujeme:
1. Keratinová sada Trind kód 480092, která je určená pro poškozené a oslabené nehty po neodborném odstranění nehtové modeláže, pro nehty vysušené, které mají tendencu se lámání.
2. Starter kit kód 480072, vhodná pro křechké a suché nehty, které nechtějí růst. K stimulaci produkce př.vlhkosti použijte leštičku (v
sadě), která spolu s Nail Balsamem je ideální hydratační emulzí. Poté použijte Nail Repair Natural, který vytváří síťovou strukturu
zpevnění.